Luchthavenshuttle Boedapest – Denk vooruit

Er zijn veel geweldige plekken in Boedapest die je wilt verkennen, maar de luchthaven zelf staat waarschijnlijk niet op de lijst! Dus zodra u aankomt, wilt u een snelle en betaalbare Budapest Airport Shuttle die u zo snel mogelijk naar uw eindbestemming brengt.

openbaar vervoer mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Tarieven worden meestal rechtstreeks aan de chauffeur betaald. Het is echter mogelijk niet geschikt voor alle passagiers, vooral voor passagiers die in groepen reizen of met omvangrijke bagage zoals sportuitrustingen. Ook brengt het openbaar vervoer u mogelijk niet rechtstreeks naar uw bestemming en is het misschien niet zo leuk als u met kleine kinderen reist.

Als u een snelle uitgang van de luchthaven wilt combineren met een nauwkeurige aankomst op uw eindbestemming, kunt u op zoek gaan naar een privé-luchthaven in Boedapest shuttle in Antwerpen service.

Toegang tot privépendeldienst

De voordelen van het gebruik van persoonlijke diensten zijn duidelijk.

 • Gepersonaliseerde collecties;
 • Ga snel het vliegveld uit zonder op iemand anders te wachten.
 • Levering op de juiste eindbestemming;
 • Deskundig advies en begeleiding van lokale chauffeurs;
 • Geregeld ophalen en terugbrengen naar de luchthaven bij vertrek;
 • Betaling in meerdere valuta’s.

U zult verrast zijn om te ontdekken hoe betaalbaar dergelijke diensten zijn.

hoe het werkt

Om uw verzameling te bespoedigen, moeten ik en de andere chauffeurs van de luchthavenshuttle van Boedapest een paar dingen van tevoren weten.

 • Uw naam, vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij en verwachte aankomstgegevens;
 • Totaal aantal passagiers in de groep;
 • eindbestemming;
 • Speciale behoeften van het gezelschap (te grote bagage, zeer jonge baby’s of reizende kinderen, bejaarden, enz.);
 • Uw retourvluchtinformatie.

Prijzen worden meestal bij aankomst betaald. Neem van tevoren contact op met de accommodatie als u in een andere valuta dan de lokale valuta wilt betalen.

Ophalen en afleveren van de luchthavenshuttle van Boedapest

We spreken met je af waar we je op de luchthaven opwachten. Ze zijn gemakkelijk te vinden en hebben meestal een bordje met uw naam erop. Kom gewoon langs en stel jezelf voor en wij regelen het!

We spreken een datum en tijd af om u op de terugweg op te halen. De transittijden naar de luchthaven variëren afhankelijk van uw bestemming, maar de huidige richtlijnen van luchtvaartmaatschappijen raden aan om ongeveer twee uur voor vertrek op de luchthaven aan te komen. Gezien deze factor en de algemene verkeersomstandigheden, zullen we u informeren over een redelijke ophaaltijd op de terugweg.

groep gesplitst

Of u nu alleen reist of met een klein gezelschap, wij brengen u direct naar uw bestemming. Als alternatief kan het iets goedkoper zijn als u uw gezelschap combineert met een ander gezelschap in één Budapest Airport Shuttle Transfer Car. Vertel ons uw wensen en we zullen onze opties hier in detail uitleggen.

Dingen om te onthouden

Hier zijn enkele tips om u te helpen zo snel mogelijk op uw eindbestemming te komen.

 1. Geef uw bestemmingsadres op inclusief straat en postcode. Een telefoonnummer voor uw bestemming kan ook handig zijn als deze zich op een rustige locatie bevindt, zoals een klein steegje.
 2. Laat het ons van tevoren weten als u met extra bagage reist, zoals meerdere koffers per persoon.
 3. Als uw reisplannen wijzigen (bijvoorbeeld 6 personen in een groep in plaats van 4), laat het ons dan zo snel mogelijk weten.
 4. Geen paniek als uw vlucht vertraging heeft. Houd uw vluchten regelmatig in de gaten en pas de ophaaltijden automatisch aan voor compensatie.