Wat vertrouwd te zijn met at-home SOA-tests

At-home seksueel overdraagbare aandoeningen testen bieden comfort en veiligheid tijdens het testen op (seksueel overdraagbare aandoeningen). Deze ziekten worden ook wel lichamelijk overdraagbare aandoeningen (soa) genoemd. Als je lichamelijk dynamisch bent en je wilt weten of je besmet bent, dan kan een seksueel overdraagbare thuis SOA test helpen. Er zijn een paar fysiek gecommuniceerde besmettingen, en de test voor elk is uniek. Het testen op seksueel overdraagbare aandoeningen kan u een geschikte behandeling zoeken en uw medeplichtigen helpen.

De evaluatie voor seksueel overdraagbare aandoeningen bij mensen die een uitgebreid risico op besmetting, in het bijzonder, syfilis ziekte. Thuis testen is toegankelijk voor de menselijke immunodeficiëntie infectie (HIV), chlamydia, gonorroe, en syfilis.

Voordelen van de thuistest op seksueel overdraagbare aandoeningen

Als u fysiek dynamisch bent, is het testen op seksueel overdraagbare aandoeningen een onderdeel van de bescherming van uw welzijn. Thuis testen heeft veel voordelen. U hoeft geen regelmatige controle uit te voeren of naar een laboratorium te reizen. Deze tests zijn in wezen even betrouwbaar als tests in een laboratorium.  De tests thuis zijn niet duurder dan in een onderzoekscentrum. Uw bescherming kan enkele tests dekken. Niemand hoeft te beseffen dat u op seksueel overdraagbare aandoeningen of uw resultaten test. Omdat u de tests thuis doet, wordt u niet blootgesteld aan de gevaren van een bezoek aan een medisch zorgkantoor.

Hoe werken thuistests op seksueel overdraagbare aandoeningen?

Tests voor seksueel overdraagbare aandoeningen zijn thuis te koop of kunnen per post worden aangevraagd. De tests hebben aanwijzingen en al het materiaal dat nodig is om een voorbeeld te verzamelen. Bij chlamydia en gonorroe wordt gebruik gemaakt van atomaire bijtellingstesten. U verzamelt het voorbeeld thuis en stuurt het naar de onderzoeksinstelling. Als u een test koopt bij SOAZelftester, informeren zij u over de resultaten per e-mail of op hun beveiligde gateway.

Bij thuis testen op chlamydia en gonorroe krijgt u een uitstrijkje van uw vagina (dames) of plasopening (heren). Mannen kunnen ook een urinetest doen. De testapparaten geven richtlijnen voor het verzamelen van het monster en het opsturen ervan naar de onderzoeksinstelling.

Conclusie

Elke SOA-test thuis heeft een ander proces, maar is eenvoudig en handig. Zoals voor syfilis is een bloedtest nodig. De verpakkingen bevatten een steriele naald of lancet voor een vingerprik. Je maakt je vinger schoon met een wattenstaafje en prikt erin. Verzamel de druppels bloed op een kaart gaf. Vervolgens stuur je de kaart met opgedroogd bloed naar het lab.